Dokumentären om The Boppers släpps nu i förlängd version på DVD

Dokumentären om The Boppers släpps nu i förlängd version på DVD

Dokumentären om The Boppers släpps nu i förlängd version på DVD

Publicerad: 2/11, 2020

Filmaren Matz Eklund grävde under tre år i filmarkiv och intervjuade originalmedlemmarna i en av Sveriges första och största musikframgångar genom tiderna. Resultatet blev en dokumentär som kort och gott heter "The Boppers" och blev en stor succé när den visades på SVT och SVT Play med cirka en miljon tittare som tog del av den mer än 40-åriga fantastiska karriären. Nu släpps en förlängd version på DVD.
– Det var jätteintressant att jobba med den här filmen och berätta en historia som inspirerar många och lyfta fram den här musiken som ju satt rötter i alla musikgenrer. Boppers historia är ju lite splittrad men jag tycker vi har lyckats fått ihop en riktigt bra dokumentär till slut. Jag har verkligen grävt och letat och hittat det mesta även om det naturligtvis är omöjligt att berätta allt på en timme, säger Matz.

I dokumentären medverkar förutom The Boppers bl.a. Kalle Moraeus, Clabbe Geijerstam, Ola Håkansson, Jerry Williams, Nanne Grönwall, Joakim Anrell, Micke Syd, Lasse Anrell, Lasse Holm, Erik Widegård, Stefan Brunzell, Svenne Hedlund m.fl.
– Riktigt kul att se filmen, lite som att läsa en gammal dagbok, säger Matte Lagerwall. Massor med kul material från bandets början på ungdomsgårdarna fram till idag. Boppers var ju ett ”band of brothers” från början som höll ihop i ur och skur, bandet har förändrats lite men ändå behållt den musikaliska inspirationen och spelglädjen från 50/60-talsmusiken.

The Boppers - Ett svenskt musikfenomen! DooWop / Rock´n´roll när det är som bäst finns hos:
CDON, GINZA ,DISCSHOP, SF ANYTIME m.fl.

Se trailer här:
https://www.facebook.com/Filmdirekt/videos/1215774962133344

För mer information och kontakt med The Boppers
Mats Bokström
mats.bokstrom@act4you.se
073-5765066
http://www.boppers.se
http://www.facebook.com/theboppersofficial

Se alla nyheter »

Alla rättigheter reserverade The Boppers © Producerad av Precis Reklam i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK