The Boppers nya sommarsingel: Boom, Boom, Boom

The Boppers nya sommarsingel: Boom, Boom, Boom

Ny sommarsingel: Boom, Boom, Boom

Publicerad: 15/6, 2020

”Boom, Boom, Boom” är titeln på den nya låten som The Boppers släpper i morgon fredag den 12 juni. Det är en riktigt skön låt som med klassisk Boppers-sound och anda handlar om hur härligt det är när det är kärlek i luften och hjärtat slår i skön takt.

– Låten är skriven av Johan Lyander, vår pianist som brukar vara med oss när vi spelar live. Man kan väl säga att låten innehåller typiska Boppers-körer så man känner nog igen stilen, säger Matte Lagerwall, en av förgrundspersonerna i bandet och som varit med sedan starten 1977.
Det var ett tag sedan vi släppte en ny låt och det känns bra i dessa tider, då det mesta handlar om att ställa in gig och permittera. Att få släppa en låt som handlar om glädje och sprudlande kärlek känns helt rätt nu. Vi ser som de flesta fram emot sommaren med sol och bad, men detta år är ju som bekant inte likt något annat år.

Som i princip alla andra inom  nöjesbranschen så har även The Boppers varit tvungna att ställa in alla vårens och sommarens spelningar. 
– Mycket tråkigt då vi verkligen älskar att stå på scen och träffa vår publik men vi har fått göra det bästa möjliga av situationen och vara i studion istället. Det skall bli kul och spännande att ta del av publikens reaktioner på den nya låten. Jag både hoppas och tror att den faktiskt kan gå hem i stugorna i sommar, hälsar Matte Lagerwall med ett garv.

Se alla nyheter »

Alla rättigheter reserverade The Boppers © Producerad av Precis Reklam i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK