The Boppers släpper dubbel julsingel med Rockabilly Fabulous.

The Boppers släpper dubbel julsingel med Rockabilly Fabulous.

The Boppers släpper dubbel julsingel med Rockabilly Fabulous

Publicerad: 16/11, 2020

Nu på fredag den 20 november släpper The Boppers en tidig julklapp i form av en dubbel julsingel. Det är nyinspelningar av två gamla klassiska amerikanska jullåtar. På A-sidan "Please Come Home For Christmas" får The Boppers hjälp av den svenska supertrion Rockabilly Fabulous att sätta tonen i den mäktiga julklassikern som först spelades in av bluessångaren och pianisten Charles Brown 1960.

The Boppers och Rockabilly Fabulous har samarbetat tidigare och hade 18 julshower bokade runtom i landet nu i december som naturligtvis har fått ställas in p.g.a. de rådande omständigheterna.
- Vi strålade i alla fall samman efter sommaren och var helt överens om att vi ändå vill sprida musik som ger glädje och förenar trots ibland långa avstånd, för alla som inte får vara tillsammans den kommande juletiden, berättar Matte Lagerwall, en av grundarna och fortfarande förgrundsgestalt i The Boppers.
- Så vi bokade studion, spritade händerna, stämde upp instrumenten och värmde upp stämbanden, säger Frida Brunzell från Rockabilly Fabulous. Nu är vi så stolta och glada över att presentera en höjdarduett som vi hoppas skall skänka värme och ljus i hela vårt avlånga land de här speciella tiderna.

"Dig That Crazy Santa Claus" är en rockigare jullåt som första gången spelades in av Oscar McLollie And His Honey Jumpers redan 1954. The Boppers gör sin vana trogen en egen version där deras unika sound verkligen passar den här verbala julkaramellen.

– Musik är bra för själen, så även om vi inte fick komma ut på spelningar i år så hoppas vi få ”komma hem till stugorna” och sprida både glädje och julstämning med de här låtarna, hälsar Matte Lagerwall. Det här har varit ett riktigt konstigt år på många sätt. Det här är dock vårt sätt önska ett så gott slut som möjligt och låt oss alla se fram emot ett riktigt Gott Nytt 2021.

Ni kan provlyssna på den nya singeln här
https://orcd.co/thebopperssantacomehomedigthatcraysantaclaus

Se alla nyheter »

Please Come Home For Christmas - Dig That Crazy Santa Claus med The Boppers.

Please Come Home For Christmas - Dig That Crazy Santa Claus med The Boppers.

Alla rättigheter reserverade The Boppers © Producerad av Precis Reklam i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK