Våren 2015 38:e året on tour and still Boppin´

Publicerad: 1/3, 2015

Våren 2015 38:e året on tour and still Boppin´

feb:  Årets första Boppers-gig börjar på havet, närmare bestämt på Wheels Winter Nat´s. Cruisin´the sea alltså, en Rock´n Roll-resa med Viking Cinderella späckad med workshops, rockmusik och sköna människor!

The Boppers på Katalin i Uppsala blir grymt, det var i Uppsala Bopparna började uppträda i slutet av  70-talet på studentnationerna , nice to be back!

Mars:   Unplugged Favourites & Rock´n Roll på ScalaTeatern i Stockholm, en helkväll med bl a låtarna från Unplugged-plattan!

Mars:   Rock´n Roll på Gamla Teatern i Östersund

Nytt digitalt singelsläpp! Det började med ett gästframträdande av Eva Eastwood hos The Boppers på Scalateatern i Stockholm i Mars. Som ledde till stor kärlek mellan de två retroälskande akterna. Som ledde till förfrågan från TV. Som ledde till Strawberry Studio, som ledde till en sprillans ny låt och ett fantastiskt nytt samarbete. Så kan det gå till när det är Rock’n Roll på riktigt. Dra upp volymen och njut!

Finns nu förstås på ITunes och Spotify
https://itunes.apple.com/us/album/they-never-know-single/id991341458

 

 

Se alla nyheter »

Alla rättigheter reserverade The Boppers © Producerad av Precis Reklam i Yodo

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK